Have a property to let?

About

A RentHungary cégcsoport több éves,komoly szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak együttműködésével jött létre.

Bérbeadói és eladói tevékenységünk Budapesten és annak vonzáskörzetében felkészülten, professzionális módon végezzük, ügyfeleinknek teljes körű ügyintézést biztosítva.

Tapasztalt referenseink komplex szolgáltatást nyújtanak a bérbeadók, valamint a bérlők részére egyaránt, képviselve ezáltal mindkét fél érdekeit, angol és német nyelven is.

Széleskörű szolgáltatásunk részét képezi a társasházi lakások, önálló családi házak, telkek, ipari és kereskedelmi ingatlanok bérbe adása valamint értékesítése Budapesten és környékén.

Munkánk az ingatlan és környezetének pontos felmérésével és értékbecslésével, valamint a Megbízó igényeinek megismerésével kezdődik.
Első lépésként elkészítjük az ingatlan profi ajánlati csomagját, melyet mindenekelőtt meglévő regisztrált ügyfeleinknek és együttműködő partnereinknek ajánljuk ki, illetve a legkeresettebb ingatlanos portálokon jelentős marketing ráfordítással meghirdetjük.
 
Munkamódszerünknek és kialakított rendszerünknek köszönhetően hatékonyan és gyorsan tudunk potenciális és leinformált ügyfelet generálni, időt és pénzt megtakarítva Megbízóinknak.
 
Jól ismerjük a lakástulajdonosok aggályait és elvárásait, így minden szempontot mérlegelve tudunk szakmai segítséget nyújtani a megfelelő hosszú távú bérlő kiválasztásában. Az ingatlan szakszerű bemutatásától egészen a bérleti szerződés megkötéséig menedzseljük a folyamatot, ezáltal a lehető legjobban tehermentesítve ügyfeleinket.
Számunkra elengedhetetlen a folyamatos kapcsolattartás és ügyfél-tájékoztatás az aktuális ingatlanpiaci helyzetről, a kereső oldal igényeinek megváltozásáról, valamint a lakástörvények/szabályozások módosulásáról.
Az adatvédelem is kiemelt figyelmet kap cégünknél, ezért minden dokumentumot, adatot és levelezést a legnagyobb elővigyázatossággal kezelünk.
 
Évek tapasztalatait alapul véve igyekszünk alkalmazkodni a változó ingatlanpiaci igényekhez, folyamatosan fejlesztve és bővítve ezáltal szolgáltatásaink körét.
A legtöbb irodától eltérően, ingatlan bérbeadás valamint értékesítés mellett vállaljuk a lakások kezelését (property management), valamint a közeljövőben tervezzük egy relokációs (expatriate service) tevékenység beindítását is.
Ügyfélkörünk igényei szerint ingatlan befektetésekkel, illetve lakástakarék-pénztárral kapcsolatos tanácsadásban, ügyintézésben is segítséget tudunk nyújtani.
 
Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk Megbízóinknak, mely szolgáltatások minden időben megfelelnek ügyfeleink igényeinek.
 
Lakásban Otthon vagyunk!
 
 
  • Marinkás Gergő
  • Budai Éva
  • Gyulai Zoltán
  • Kocsis Ágnes
  • Kőfalusi Eszter
  • Kovács Dávid
  • Kovács Melinda
  • Petró Mária
  • Suhajda Péter