Végvári Együd Judit
+36704363182

Budapest, I kerület Bérc utca

I. KERÜLETBEN, GELLÉRT-HEGYEN KIADÓ EGY TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, 80 M2-ES, BELSŐ KÉTSZINTES, TERASZOS, KERTKAPCSOLATOS, SAJÁT KIS KERTTEL RENDELKEZŐ 4 SZOBÁS LAKÁS!

Amennyiben szeretne ennek az egyedi adottságokkal rendelkező, teljesen felújított lakás első bérlője lenni, ne habozzon, hívjon mielőbb!

A lakás nagyon jó helyen, a Gellért-hegyen található a Bérc utcában. Tömegközlekedés és a lokáció nagyon jó, a belváros pillanatok alatt elérhető. Közelben sétalehetőség, parkok, szép panoráma a városra.

A lakás AZONNAL költözhető, most esett át egy mindenre kiterjedő FELÚJÍTÁSON, ahol minőségi anyagokat használtak fel és az összhatás nagyon jól sikerült. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es TERASZ és egy 25 m2-es SAJÁT KERTRÉSZ is.

A lakás belső kétszintes, földszinten egy AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI (gépek: mosógép, mosogatógép, sütő és főzőlap, hűtőszekrény fagyasztóval), wc, gardrób, emeleten 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba és beépített szekrény található. A lakáshoz egy saját tároló is tartozik.

Minden egyedi mérős, rezsi fizetése fogyasztás szerint történik. A lakás fűtése gáz cirkóval megoldott. Utcán fizetős a parkolás! Bejelentkezés után parkolókártya igényelhető, ez esetben jutányos a parkolási díj (7e Ft/év).

A lakás AZONNAL kiadó, 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel AZONNAL költözhető. Hosszú távra kiadó, kisgyerekes családnak tökéletes választás. Kisállat előzetes megbeszélés esetén hozható. Dohányzás nem megengedett a lakáson belül.
Bérleti díj: 440,000 Ft

Paraméterek