Marinkás Gergő
+36/70-9355762

Budapest, II kerület Törökvész út

Budapest II. kerület Törökvész utcába, gyönyörű környezetben, liftes házban, második emeleti, 53 nm-es, kétszobás, felújított, gépesített és berendezett -erkélyes lakás kiadó igényes egyedülállóknak vagy pároknak akár azonnali költözéssel.

A lakásba belépve egy előszobába érünk, innen nyílik közvetlenül a konyha, majd beljebb haladva nyílik egy tágas különnyíló nappali és egy kisebb külön nyíló hálószoba. A kisebbik szobával szemben nyílik a mosdó, és külön a mellékhelyiség, valamint egy gardróbszoba.

A konya felszereltségének a része egy gáztűzhely és egy micro, a hűtőszekrény a közlekedőben van beépítve. A fürdőszobába van egy felültöltős mosógép.

Költségeit tekintve a közös költség kb. 35 000 Ft/hó, benne a házközponti fűtés, a hideg/meleg víz, a szemétszállítás, a közös helyiségek takarításának és a lift karbantartásának a díja, valamint a távirányítóval vezérelhető, sorompóval védett belső parkoló. A rezsi kb. 10 000 Ft/hó, benne az áram és a gáz költsége. Valamennyi költség fogyasztás függő. A lakásban van internet csatlakozás, a bérlő dönti el, hogy előfizet-e rá.

Közlekedés szempontjából a Széll Kálmán téri metróállomás tömegközlekedéssel húsz perc, a háztól kellemes séta távolságra állnak meg a 11-es és 111-es buszok.

A környék a hegyvidék részét képezi, gyönyörű panorámával és friss levegővel.

Kölcsönös szimpátia esetén kettő havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetése mellett azonnal költözhető. A bérleti szerződést külön közjegyzői okirat is megerősíti, melynek költségét a tulajdonos és a bérlő 50-50%-ban állják.

Érdeklődés esetén hívjon nyugodtan, nézzük meg együtt, illetve feltétlenül nézze meg a bemutató videót is!
Bérleti díj: 150,000 Ft

Paraméterek