Marinkás Gergő
+36/70-9355762

Budapest, XI kerület Albertfalva utca

Albertfalván az Albert utcában, a 41-47-es villamos vonalán hosszútávra kiadó egy harmadik emeleti, távfűtéses, beépített erkéllyel rendelkező 46 m2-es, 1+1-es panellakás azonnali költözéssel!

A lakás részben gépesített és berendezett, ennek megfelelően saját bútor és ingóság (elsősorban ágy és műszaki cikk - mosógép, hűtő, micro, TV) hozható. Internet kábel van a lakásban, de ha a bérlőnek van mobilnet előfizetése akkor használhatja.

Elrendezését tekintve a lakásban van két külön nyíló szoba, egy konyha és egy káddal felszerelt fürdőszoba. A WC és a fürdőszoba külön helyiségben kap helyet.

A rezsi kb. 35 000 Ft, fogyasztás függő benne a távfűtés kb. 15 000 Ft/hó, az áram és a gáz kb. 5-5 000 Ft/hó, a hideg és meleg víz kb. 7 500 Ft/hó. A közös költéség egy főnek 10 000 Ft/hó, plusz beköltöző személyenként 650 Ft. A közös költségben benne van a lift karbantartás, az épülettakarítás és a szemétszállítás díja. Az épületre és a lakásra is van érvényes vagyonbiztosítási szerződés kötve.

Közlekedés szempontjából a 41, 47, 17-es villamosok a ház előtt elérhetők, az M4-es metrókapcsolat Újbuda-központ és Kelenföld irányába, pár megállóra, azonos távolságra van. Autós bérlőnek jó hír, hogy a ház előtt a parkolás ingyenes.

Bevásárlásra, kikapcsolódásra megoldás a közeli Allee és a Savoya park bőséges üzlet és szórakoztató kínálata.

Kölcsönös szimpátia esetén kettő havi fix plusz egyszeri 20 000 Ft kaució , valamint egyhavi bérleti díj megfizetése mellett azonnal költözhető.

Érdeklődés esetén hívjon vagy írjon hétvégén is, nézzük meg együtt, illetve feltétlenül tekintse meg a csatolt bemutató videót is!
Bérleti díj: 140,000 Ft

Paraméterek