Marinkás Gergő
+36/70-9355762

Budapest, XII kerület Kék Golyó utca

Budapest XII. kerület Kék golyó utcában, a Déli pályaudvarhoz közel harmadik emeleti, 90 nm-es, amerikai konyha + étkezős + 2 külön nyíló szobás + 2 fürdőszobás + mosókonyhás, erkélyes téglalakás LEGALÁBB MÁSFÉL ÉV IDŐTÁVRA kiadó!

A lakás berendezett, gépesített. A háztartási gépek közül a konyhában van egy beépített indukciós főzőlap és sütő, páraelszívó, a mosókonyhában egy hűtő, fagyasztó és mosógép. A ruhák tárolására rendelkezésre áll egy leválasztott, tükrös gardróbszoba, családos bérlő számára a reggeli készülődést két fürdőszoba segíti.

Költségeit tekintve a közös költség 21 000 Ft/hó, benne az épülettakarítás, víz és csatorna díja. A rezsi kb. 25 000 Ft/hó. A tulajdonos a közös költség és rezsi gördülékeny fedezése érdekében költség előleget kér, melynek összege 45 000 Ft/hó, a felek megbeszélt periódusonként elszámolnak az egyedi mérések alapján.

Közlekedés szempontjából a fekvése kiváló, a lakástól egy saroknyira elérhetők a 17-es, 59-es, 61-es villamosok Alkotás utcai megállója, valamint a 21-es, 39-es, 102-es buszok. Aki metrózni szeretne, az út túloldalán az M2-es metró Déli pályaudvari megállójában tud metróra szállni. Autós bérlő számára a parkolás a ház előtt és a környéken fizetős formában megoldható.

A lakásban dohányzás nem megengedett!

Kisállat hozható, megegyezés szerint.

A lakás egyedülállók vagy párok, illetve családok számára kiadó maximum 4 fő-nek, MINIMUM MÁSFÉL ÉV időtávra!

Amennyiben a fentiek alapján tetszik a lakás, ne habozzon felhívni, nézzük meg együtt, illetve feltétlenül tekintse meg a hirdetéshez csatolt bemutató videót!
Bérleti díj: 300,000 Ft

Paraméterek