Marinkás Gergő
+36/70-9355762

Budapest, XI kerület Daróczi út

Daróczi úton csendes utcában egy szobás, 37 nm-es, második emeleti hangulatos garzon egyedülálló hölgy vagy úr részére legalább másfél év időtávra kiadó!

A garzon tartalmaz egy tágas, utcára néző, különnyíló szobát, egy gáztűzhellyel és hűtővel felszerelt konyhát, és egy WC-vel és zuhanytálcával felszerelt fürdőszobát. A WC és a zuhanyzó egy helyiségben van kialakítva. A szobában és a közlekedőben elegendő szekrény áll rendelkezésre a ruhák tárolására. A lakás fűtése gázkonvektorral megoldott, ennél fogva szabályozható.

Költségeit tekintve a rezsi kb 10 000 Ft/hó, fogyasztás függő. A Közös költség 8 000 Ft/hó, benne az épület takarítás és a szemétszállítás díja. A lakásban van Vodafone elérés, de igény szerint a lakó saját mobilnetet is hozhat.

Közlekedés szempontjából fekvése kiváló, az M4-es metrókapcsolat a Móricz Zsigmond körtérhez BKV-val 10 perc, villamossal negyed óra. Buszkapcsolat: 53-as, 150-es, 154-es. Villamos kapcsolat: 17-es, 61-es. Autóval a körtér 5 perc, az M1-M7-es felvezető egy saroknyira elérhető. A parkolás a ház előtt és a környező utcákban ingyenes!

A lakásban dohányzás nem megengedett, kisállat nem hozható. Kölcsönös szimpátia esetén egy havi bérleti díj és kettő havi kaució mellett akár azonnal költözhető!

Amennyiben tetszik a lakás hívjon nyugodtan hétvégén is, nézzük meg együtt, illetve feltétlenül nézze meg a lakásról készült bemutató videót is!
Bérleti díj: 120,000 Ft

Paraméterek